34 órányi audiencia a Kolozsvári Magyar Napok alatt

Hat nap alatt, 34 órában, 12 RMDSZ-es tisztségviselő és jogtanácsos várta a kolozsváriakat fogadóórára. A X. Kolozsvári Magyar Napok alatt, az RMDSZ kolozsvári szervezetének irodájában több tucat érdeklődő fordult meg, akik kérdéseire a megyei tanácsosok, kolozsvári helyi tanácsosok, az alpolgármester, a Kolozs Megyei Tanács alelnöke, képviselő és EP-képviselők válaszoltak, illetve jogi problémák esetében Tasnádi István Szilárd ügyvéd adott tanácsokat.

 

„A X. Kolozsvári Magyar Napok ideje alatt zajló fogadóórák lehetőséget biztosítottak, úgy a fiatal, mint az idősebb korosztálynak a választott képviselőinkkel való szemtől-szembeni találkozásra. Öröm volt látni, hogy az Erasmus programok működésétől, szociális kérdéseken át, egészen a szervezetben meghirdetett munkalehetőségekig, jogi kérdéseket érintve több téma terítékre került ezeken a beszélgetéseken. Fontos számunkra, hogy képviselőinket ne csupán a médiában lássák a rájuk szavazó magyar emberek, hanem személyes beszélgetéseknek is teret adjunk” – nyilatkozta Balló Tamás, az RMDSZ kolozsvári szervezetének ügyvezető elnöke.

A helyi tanácsosok és Oláh Emese, alpolgármester az év hátralévő részében, minden kedden várják az érdeklődőket fogadóórákra a Szentegyház/Iuliu Maniu utca 2 szám alatt, amelyekre előzetes bejelentkezés szükséges a 0364-408900 telefonszámon. Jogi tanácsadásra csütörtökönként kerül sor az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének székházában, Magyar (bl.21 decembrie 1989) utca 47/7 szám alatt, időpont egyeztetésért keresse kollégáinkat a 0264-592 364 telefonszámon.