Megépült az új magyar bölcsőde-óvoda Désen

A magyar kormány támogatásával és a református egyház hozzájárulásával elkészült az új épület, amelyben bölcsőde, valamint óvoda fog működni az ősztől. Az RMDSZ dési szervezete, valamint a dési református egyház várja a jelentkezőket, hogy az új tanévben beindulhasson az oktatás az épületben.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült befejezni az építkezési munkálatokat, így ősztől reméljük elindulhat az oktatás, ebben az épületben. Bár még nincs teljesen kész, hisz az udvaron még akad tennivaló és a felszerelésekre is várni kell, de reméljük, hogy a 2020-2021-es tanév kezdetéig pótolni tudjuk ezeket a hiányosságokat” – nyilatkozta Kovrig Annamária, az RMDSZ dési szervezetének elnöke. Hozzátette, arra kérnek minden szülőt, hogy a következő időszakban adják be az igénylésüket, hisz most az a legfontosabb, hogy a leadott űrlapok segítségével felmérjék, hogy hány gyerekre is számíthatnak az ősztől. Egy óvodai és két bölcsődei csoportnak tudnak helyet biztosítani az új épületben.

Iratkozási űrlapot Szilágyi Róbert tiszteletes úrnál, valamint Kovrig Annamáriánál (0723-061293) igényelhetnek az érdeklődők.