A Pro Agricultura Egyesület partnerségben a Kolozs Megyei Magyar Gazdák Egyesületével, az RMDSZ Kolozs megyei szervezetével, valamint a Művelődés folyóirat szerkesztőségével fotópályázatot hirdet.

Mezőgazdasági naptár hatodik kiadását az idén is amatőr és profi fotósok képeivel szeretnénk illusztrálni. „A mezőgazdasági naptár az egyik legkedveltebb kiadványunk, rendszeresen kapunk visszajelzést arról, hogy az emberek hasznosnak találják. Idén a szerkesztés folyamatába is szeretnénk bevonni a magyar embereket, éppen ezért hirdettük meg ezt a fotópályázatot. Ezúttal is szem előtt tartjuk, hogy Kolozs megyében több régió, több helyi identitás jelenik meg, ha csak a nagy tájegységekre, Kalotaszegre, Mezőségre és Aranyosszékre gondolunk, és igyekszünk kicsit megjeleníteni a megye minden szegletét a 12 hónap illusztrációival” – nyilatkozta Antal Géza, az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

 

A te képed is egy lehet ezek közül, amennyiben:

  • elküldesz egy általad készített jó minőségű fotót, október 17-ig a kolozs@rmdsz.ro email címre;
  • a fotód beleillik a négy évszak valamelyikébe, valamint Kolozs megyei tájakat, eseményeket, épületeket mutat be;
  • és a zsűri tetszését is elnyeri.

Támpontok a fotókhoz: szívesen fogadjuk a természeti képeket, kulturális vagy hagyományőrző eseményeket megörökítő felvételek, de lehet akár épített örökségünket ábrázoló fotó is.

Minden fotóra, amelyik bekerül a 2022-es mezőgazdasági naptárba szerzői jogdíjat fizetünk!

További feltételek ITT.