Június 16-án, csütörtökön, az 1568 Bistro étteremben újra megszervezésre került a Nyugdíjasklub, ezúttal kocsmakvíz formájában. Az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének, kolozsvári szervezetének és a Nőszervezet közös rendezvényére 16 nyugdíjas gyűlt össze, akik csapatokba szerveződve méretettették meg tudásukat a ‘Háború és béke’ témában szervezett kvízen. 

A nyugdíjasklub témáját mindig az adott időszakhoz mérten igazítják a szervezők, viszont a szórakozásra is hangsúlyt fektetnek. Mivel első alkalommal nagy népszerűségnek örvendett a rendezvány és az idősek igényelték ennek ismétlését, ezért a nyarat, a KoZso (Kovács Zsolt) kvízmester által összeállított vetélkedőjével kezdték. 

,,Rendszeresen szervezünk nyugdíjasoknak szóló eseményeket és ezekre mindig szép számban gyűlnek össze a résztvevők. Lelkesen várják mindig a Nyugdíjasklubot, ezt hangoztatják is és a résztvevők száma is erre enged következtetni. Jóleső érzés ilyen visszajelzéseket kapni, mi is minden alaklommal nagy lendülettel tervezzük és szervezzük a nekik szóló rendezvényeket. Fontosnak tartom, hogy legyenek ilyen alkalmak, amelyek összehozzák ezt a közösséget és építik a kapcsolatokat, mindezt jó hangulatban.’’- nyilatkozta Antal Melánia, a Nyugdíjasklub főszervezője. 

Jövő hónapban is várjuk a szépkorúakat, az esemény témájára pedig nemsokára fény derül. A Nyugdíjasklub eseményeire az RMDSZ kolozsvári szervezeténél jelentkezhetnek az érdeklődök, a következő telefonszámon: 0755-016091