FRISSÍTÉS 2: Objektív okokból a gyűlés új időpontban lesz megszervezve, december 7-én, 18 órától. A helyszín változatlan!

FRISSÍTÉS: Objektív okokból a gyűlés új időpontban lesz megszervezve, november 24-én, 19 órától. A helyszín változatlan!

Novemberben, Kolozsvár több negyedében kerül sor tisztújításra, az RMDSZ szervezetében. A tisztújító közgyűléseken a magyar közösségek tagjai elnököt, illetve a vezető mellé egy olyan választmányt szavaznak meg, amely a következő három évben tevékenykedik majd a helyi közösségek javára.

Az alapszervezeteknek fontos szerepe van a Szövetség életében. Ők biztosítják a közösségi és politikai képviseletet a magyar emberek számára, összegyűjtik, megoldást keresnek vagy a megfelelő helyekre továbbítják azokat az ügyeket, melyek megoldásra várnak. Fontos szerepük van az az RMDSZ központi üzeneteit a helyi közösségek irányába történő közvetítésében is.

A következő tisztújító közgyűlés a Déli városrészeket érinti. November 18-án, 18:00 órai kezdettel, a Tordai (Turzii) út, 178B szám alatt, a Hexagon Office irodaházban, a Morphoza lakberendezési vállalkozás előadótermében kerül sor a helyi tisztújító közgyűlésre. Az RMDSZ kolozsvári szervezete számít minden ott élő lakos jelenlétére és támogatására!